Et sidste farvel til Arne Førster

Den 4. marts døde vort kære medlem Arne Førster efter lang tids sygdom, 80 år gammel.

Arne var meget aktiv i klubben og i mange år webmaster. Jytte og Arne var altid samlingspunkt på vore udflugter. De begyndte i en Vega, men fandt hurtigt ud af, at en motorbåd var mere velegnet. Så skiftede de til en lille spidsgattet motorbåd, og senere fik de den legendariske Momsemor – en Jupiter.

Arne var altid hjælpsom, og mange fik glæde af hans elektroniske viden, når strømmen i båden var gået i sort. Arne og Jytte fik maksimalt ud af deres otium og sejlede i mange år på kanalerne. Der er gode historier fra disse rejser, f.eks. om dengang Jytte faldt ned i en sluse.

Og hvem husker ikke en dag i april, hvor bådene i pragtfuldt forårsvej blev sat i vandet. Arne have justeret gas– og gearhåndtaget i båden og glædede sig til at starte motoren. Uheldigvis havde han byttet om på kablerne, så da motoren endelig kom i gang, tog den voldsomt med ”snoninger”. Det hele var på vej til at eksplodere – men en snarrådig Bent Noer sprang ned i båden  og fik slukket maskinen.

Arne levede de sidste år på Fanefjordhjemmet, hvor Jytte besøgte ham. Æret være hans minde.

Formanden

Momsemor, som var rammen om en meget vigtig del af Arnes og Jyttes liv.

Indlæg oprettet 18

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen