Vi vil savne dig, Freddy

Kort før sankthans døde Freddy Breck efter kort tids akut sygdom. Hans omfangsrige familie og venner fra nær og fjern sagde farvel til ham med taler, musik og hilsener håndtegnet og malet på hans kiste – på den smukkeste, solbeskinnede junidag på plænen foran Søvang.

Freddy havde kæmpet i årevis med dårligt hjerte. Ikke bare klarede han hverdagen fantastisk, men også strabadserende fiskerejser langt mod nord og mere livsnyderprægede venneture til bl.a. Sydfrankrig. Altid aktiv, interesseret i omgivelserne – og diskussionslysten til det sidste.

Privatfoto

Freddy sejlede hele livet og havde bådfællesskab med bl.a. Gunnar Langkilde og Preben Wilhjelm. I  mange år var han med i sejlklubbens bestyrelse, og han tog sig også af ungdomsafdelingen i en periode. Indtil hans sygdom bremsede ham, var han selv bådejer. Senest havde han en folkebåd af glasfiber.

Freddy og Preben og deres fælles folkebåd.

Freddy var altid hjælpsom i klubben. I de senere år var han bl.a. aktiv i kapsejladsen Tærø Rundt. Han var en uhyre dygtig grafiker og skabte de legendariske plakater til Tærø Rundt. Takket være ham har vores kapsejlads altid også visuelt været i en liga helt for sig selv. Heldigvis hænger de fleste af hans plakater i klubhuset.

Freddy elskede også musik og var primus motor i etableringen af Bogø Mandskor helt tilbage i 1993.

Bogø Sejlklub har mistet et meget spændende og passioneret medlem. I den smukkeste sejlerånd er hans aske strøet ud over vandet hjemme ved Søvang. Vore tanker går til Joy. Æret være hans minde.

Jens Linnet

Disse to herrer har højnet det kunstneriske niveau I Bogø Sejlklub markant.
Freddy og Gunnar havde i en periode båd sammen. På nettet kan man også se en drabelig film, hvor de sejler i isbåd sammen.
Kyndig kaptajn – for vandhunde af alle slags.
Indlæg oprettet 18

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen