Hvad kan man få for en 50’er?

Som regel tre retter stjernelækker mad og en aften i det hyggeligste selskab, når Bogø Sejlklubs medlemmer kokkererer den første tirsdag i hver måned i vinterhalvåret. Det er en herlig tradition, at vi på den måde kan se hinanden, også når bådene ikke er i vandet. Fællesmiddagene er traditionelt et tilløbsstykke, som kan fylde klubhuset til bristepunktet, og hvor har vi dog nydt mange retter i det regi. Der er unægtelig gået sport i at overgå hinandens præstationer …

Lige nu hersker der en del usikkerhed om, hvordan vi kan afvikle disse fællesmiddage i den kommende vintersæson. I skrivende stund bør vi kunne samles ca. 30 mennesker i klubhuset under forudsætning af, at ingen møder op med tegn på coronainfektion. Medmindre der kommer nye restriktioner, som forhindrer det, regner vi med fællesspisninger på disse datoer:

3. november
1. december
5. januar
2. februar
2. marts

Der hænger kokkelister i klubhuset. Skriv jer på allerede nu.

Sejlklubben vil selvfølgelig rette ind efter de til en enhver tid gældende regler for, hvor mange der må samles. I forbindelse med terrasseprojektet i foråret viste “madholdet” , hvor fint man kan dække coronarigtigt op, når der er tale om et lidt mindre selskab.

Denne opdækning må kunne bestå Sundhedsstyrelsens mest forsigtige afstandskrav – hvis man har sin ægtefælle/kæreste/bedste ven lige over for sig.

Indlæg oprettet 18

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen